Program

Slider

PETAK 27.07.

REPETITOR
PORTO MORTO
person from porlock
TÚS NUA
BIZON
ZARKOFF

SUBOTA 28.07.

ŽEN
SVEMIRKO
OTROVNA KRISTINA
TURISTI
###
LukadeLux
SUBOTA 27.07.
EINE 30.07.
SARA RENAR 31.07

KINO MEDITERAN

Kino Mediteran stiže u Sućuraj!

Još jedno misto na Hvaru dobiva svoje kino i to zahvaljujući pozivu TAM TAM Music Festival 2018 koji nas je uvrstio u svoj program.

Sućuransko ljetno kino ‘’IZA ŠKOLE’’ nakon mnogo godina ponovno će okupiti ljubitelje filma, a pripremili smo sjajan program:

UTORAK 24.7. u 22:30 “8. POVJERENIK”

Siniša Mesjak, arogantan i ambiciozan političar u usponu, nađe se u središtu skandala. Kako bi ga sklonio od javnosti, premijer ga imenuje povjerenikom vlade RH na najudaljenijem naseljenom otoku Trećiću, sa zadatkom organiziranja lokalnih izbora. Predhodnih sedam povjerenika u tome nije uspjelo.

Na Trećiću nema telefona, interneta ni signala za mobitel, a veza sa kopnom ovisi o nafti koju dostavljaju talijanski šverceri. Otočani govore nerazumljivim dijalektom i bez prevoditelja Tonina, infatilnog mladića koji boluje od čudne padavice, Mesjak ne bi razumio ni riječi. Nastojeći pronaći način da ostvari svoju misiju, Mesjak otkriva nestvaran svijet Trećića, pronalazi nevjerovatne likove, najboljeg prijatelja u životu i… samoga sebe.

SRIJEDA 24.7. u 22:30 “KRIVNJA”

Policajac Asger Holm tijekom dežurstva kao dispečer u odjelu hitne službe zaprima poziv otete žene. Nakon što se poziv iznenada prekine, njegova potraga za misterioznom ženom i njezinim otmičarem započinje. S telefonom kao jedinom alatom, Asger vodi utrku s vremenom i čini sve kako bi uspio spasiti ugroženu ženu. Međutim, kako vrijeme prolazi, Asger shvaća da se bavi zločinom mnogo većim nego što je mislio. Ovaj napeti triler je premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu gdje je osvojio nagradu publike za najbolji film, a istu nagradu dobio je i na Rotterdam Film Festivalu.

Čekamo vas u kinu 🙂

TAM YOGA FLOW

Opet se skupljamo na platou iza škole gdje ćemo pozdravljati sunce pod vedrim nebom. Tam Yoga Flow je neizostavni dio našeg malog muzičkog festivala, pa u pauzi između koncerta, plesa, kupanja, spavanja, chillanja dođi na yoga flow.

Budit ćemo naša fizička, suptilna i energetska tijela kroz asane, pranayame, krye, meditacije. Bit će tu i još nekakvih jogijsko muzičkih iznenađenja. Radionice su prilagođene za sve koji ljube i koji će tek ljubiti, a i za one velike i male.

Veselim vam se ❤

Namaste 🕉

Ilijana